right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

نقش اسید های چرب امگا ۳ در جلوگیری از کاهش شنوایی

جدیدترین تحقیقات در رابطه با جلوگیری از کاهش شنوایی: ماهی بخورید!

تغذیه مناسب می تواند از کاهش شنوایی در افراد میانسال و سالخورده جلوگیری به عمل آورد و یا از سرعت آن بکاهد. ژورنال تغذیه کلینیکی آمریکا در تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیده است که افرادی که در طول هفته بیش از دو وعده ماهی مصرف می کنند به میزان ۴۲ درصد نسبت به افرادی که کمتر از یک وعده ماهی در هفته مصرف داشته اند، کمتر به عارضه کم شنوایی ناشی از سالخوردگی مبتلا شده اند. همچنین افرادی که میزان مصرف ماهی در آنها در هفته ۲ وعده و یا بیشتر بوده است، میزان پیشرفت کم شنوایی شان به مراتب بسیار کمتر بوده است. آنها در این تحقیقات به این نتیجه رسیدند که اسید های چرب امگا ۳ علاوه بر فواید بسیار زیاد در سلامت انسان، می توانند نقش بسزایی در جلوگیری از گسترش کم شنوایی در بین افراد سالخورده داشته باشند.

  • دوباره تکرار می کنیم ! ۴۲ درصد کاهش در پیشرفت کم شنوایی ناشی از کهولت سن در افراد سالخورده می تواند تنها با قرار گرفتن دو وعده ماهی در سبد غذایی هفته ای فرد امکان پذیر گردد.

مطالعاتی که در دانشگاه ها و انیستیتوهای متعدد استرالیا انجام گردید، عملکرد مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ را بر روی کاهش شنوایی ناشی از سالخوردگی در بین گروهی از کم شنوایان بررسی نمود و نتیجه از این حکایت داشت که ریزمغذی ها به ویژه امگا ۳ می توانند تاثیر بسیار مثبتی را در توانایی شنوایی افراد ایجاد نماید.

همچنین استفاده از اسیدهای چرب غیر اشباع Omega 3 می تواند از کم شنوایی ناشی از سالخوردگی جلوگیری به عمل آورد و یا آن را به تاخیر بیاندازد. مکمل های امگا ۳ می توانند خطر کاهش شنوایی را تا ۱۴ درصد کاهش دهند. به عبارتی دیگر، با خوردن ماهی بیشتر، می توان از ابتلا به عارضه کم شنوایی و از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آورد.

منوی موبایل سایت