right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

کاربران سمعک برای استفاده همزمان از سمعک و ماسک صورت چه نکاتی را باید رعایت نمایند؟

کاربران سمعک برای استفاده همزمان از سمعک و ماسک صورت چه نکاتی را باید رعایت نمایند؟

 

 


اگر از سمعک های پشت گوشی استفاده میکنید، در استفاده از ماسک صورت که بندهای آن به پشت گوش حلقه میشود مخصوصا هنگام برداشتن ماسک و گیر کردن آن به هوک سمعک یا شلنگ قالب (در سمعک های پشت گوشی کلاسیک) و یا سیم رسیور (بلندگو) در سمعک های ریک (RIC) و ناخواسته بیرون کشیدن سمعک ها، ممکن است با چالش روبرو شوید، هرچند در سمعک های داخل گوشی هم ممکن است بند سمعک (پین) که از آن جهت خارج کردن سمعک استفاده میشود به بندهای ماسک گیر کرده و سمعک به بیرون از گوش بیفتد و اگر حواستان نباشد گم شود!

 

اما بطور کلی انجام اقدامات زیر تا حد زیادی کمک کننده خواهد بود:

 

  • ماسک های با بند پارچه ای بدلیل قابل تنظیم بودنشان و بسته شدنشان در پشت سر بهتر عمل میکنند و به اندازه بندهای الاستیکی ماسک های مرسوم در پشت گوش کشش ایجاد نمیکنند درنتیجه برای کاربران سمعک پشت گوشی و حتی عینک گزینه ایده آلی میباشند.

 

  • استفاده از ابزارهای ساده مانند گیره یا نگهدارنده های پلاستیکی خم شونده با دکمه ها، بریدگی ها یا نگهدارنده های پارچه ای برای اتصال بند های ماسک، علاوه بر اینکه گوش شما را از وظیفه دوگانه یا حتی سه گانه! نگه داشتن ماسک صورت، سمعک و عینک راحت میکنند، یک راهکار عالی برای فیت کردن سمعک بدون تداخل با ماسک یا عینک هستند.

 

  • برخی از ماسک های پارچه ای به جای پشت گوش، دور گردن بسته میشوند (شبیه به گتر اما کوتاه تر).

 

  • همیشه ماسک خود را با دقت بردارید تا به طور تصادفی سمعک را از گوش تان به خارج نکشید، موارد زیادی از گم شدن سمعک در این گونه موارد مشاهده شده است.

 

  • برای ایمن سازی سمعک از سیستم بند و گیره (بند های نگه دارنده مخصوص سمعک) مانند Ear Gear یا Earstay استفاده کنید.

 

 

توصیه هایی جهت برقراری ارتباط با کم شنویان با وجود ماسک


ماسک های صورت میزان بلندی صدای فرد و وضوح گفتار را کاهش میدهند و کیفیت صدا را مافل و خفه میکنند. لذا برای بهبود ارتباطات هنگام صحبت با فرد کم شنوا و کاربران سمعک، کاشت حلزون یا دیگر وسایل کمک شنوایی، لطفا این نکات را رعایت کنید:

 

.میزان سر و صدا و نویز زمینه محیط را کاهش و توجه و تمرکز شخص را به خود جلب کنید *

  

* فریاد نزنید، بلکه شمرده و واضح صحبت کنید و مطمئن شوید که فرد صدای شما را میشنود.


* اطمینان حاصل کنید که دارندگان سمعک از آن استفاده میکنند و روشن میباشد.


* موقع صحبت شتاب نکنید و اگر در مکان شلوغی هستید حتما نوبت بگیرید (وسط حرف یکدیگر نپرید)، اگر احیانا متوجه صحبت شما نشدند، سعی کنید آنچه را که گفته اید با کلمات دیگری مجددا بیان کنید و از تکرار واژگان قبلی بپرهیزید.


* هنگام راه رفتن یا از دور، صحبت نکنید و در صورت دسترسی به ماسک های شفاف که به لبخوانی و انتقال احساسات کمک میکنند، حتما استفاده کنید.


* هنگام مکالمه با غریبه ها به آنها بگویید که شما کم شنوا هستید و بهتر است که واضح تر و شمرده تر صحبت کنند.


و در آخر...

فراموش نکنید که در برخورد با یک فرد کم شنوا، قدرت زبان بدن، تماس چشمی و صحبت کردن با سرعت آهسته و وضوح بالا را دست کم نگیرید!

 

منوی موبایل سایت