right-logo

جستجو

main-logo

  • تلگرام
  • اینستاگرام

خیلی از استفاده کنندگان از سمعک برای برخی کارهای معمولی مانند  تعویض باتری سمعک، تمیز کردن سمعک ،روشن خاموش کردن سمعک ، جایگذاری سمعک پشت گوش و غیره به مشکل برمیخورند در این مطالب یک سری ویدیو آموزشی قرار دادیم که میتواند بسیار مفید باشد.

در صورتیکه مشاهده نمودید سمعک‌تان به خوبی کار نمی‌کند، اولین قدم تعویض باتری است. سپس وجود هر گونه جرم  را داخل سمعک بررسی نمائید. اگر مشکل باز هم باقی بود با متخصص سمعک خود تماس بگیرید.
باطری سمعک از نوع روی – هوا ( zinc-air ) می باشد ،

اگر با  فرد ناشنوایی در ارتباط هستید حتماً عکس العمل هایی مثل انکار، ناامیدی و خشم را در آنها دیده اید.افت شنوایی چیزی فراتر از یک مشکل شخصی است چون نه تنها فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار می دهد بلکه بر روی اطرافیان وی مثل خانواده، دوستان و همکاران نیز تأثیر می گذارد.

با کهولت سن فرد بتدریج صداهایی را نمی شنود و خود فرد از این تغییر و حذف آگاه نیست ،  با گذاشتن سمعک فرد این صداها را مجدداً می شنود شنیدن صداهای جدید و یا صداهایی که مدتها نمی شنیدید مثل صدای قدمها،موتور یخچال ، کولر، شیر آب

1) در زمان بستن درب سمعک در صورتی که با مقاومت و فشار مواجه شدید سریعاً از قرار گرفتن باطری در جهت درست خود داخل درب باطری اطمینان حاصل فرمایید.در صورتیکه باطری در جهت مخالف ، داخل درب باطری قرار گرفته باشد 

افت شنوایی مختص به افراد مسن نیست. چه بسیار افراد جوانی هستند که به دلایل مختلف دارای کم شنوایی می باشند. تحقیقات نشان داده که 500 میلیون نفر از جمعیت کل جهان دارای کم شنوایی اند که بسیاری از این افراد از سمعک استفاده می کنند و بسیار راضی هستند.

جرم گوش شایع ترین علت ارجاع سمعک‌ها برای سرویس مجدد می باشد. به همین دلیل است که بیشتر سمعک‌های داخل گوشی به یک سیستم محافظت کننده در برابر جرم گوش مجهز هستند. سیستم محافظت در برابر جرم گوش، تمیز و پاک نگاه داشتن سمعک‌ها را تسهیل می‌کند.

•    طبیعی و واضح صحبت کنید؛ لازم نیست داد بزنید. صدای بلند ممکن است باعث شود صدای خروجی سمعک اعوجاج پیدا کند (بد فرم شود) و حتی ناراحت کننده باشد.
•    نزدیک شوید؛ کاهش فاصله گوینده و شنونده مفید است و درک گفتار را بهتر می کند. این روش به

اگر شما از سمعک پشت گوشی (BTE ) ، داخل گوشی (ITE) و یا داخل کانال (CIC) استفاده می نمائید. نظافت روزانه آنها برای اطمینان از عملکرد مناسب این سمعک ها بسیار ضروری می باشد.در ذیل چندین توصیه ساده ذکر شده است که شما باید بطور منظم آنها را بکار گیرید:

1 – قسمت درب سمعک را به سمت بالا گرفته و توسط ناخنی درب را از قسمت زائده جلو آن باز نمایید.
2 – باطری کهنه را به آرامی دربیاورید.
3 – لیبل محافظ پشت باطری نو را جدا نمایید.( این لیبل را تنها در زمان استفاده از باطری جدا نمایید.

منوی موبایل سایت